Mobilt bredbånd - Køb billigt mobil bredbånd hos Dansk Net
Mobilt Bredbånd 4GRoaming i 36 EU-lande
Mobil

Mobilt bredbånd

Alle vores abonnementer kan naturligvis benyttes i de 36 lande, som er omfattet af seneste EU-regulering vedr. roaming – endda på samme vilkår som i Danmark. Vores abonnementer indeholder mindst 3,5 GB data, som du frit kan bruge på rejsen. Hvis du er ved at overskride den tilgængelige mængde data, bliver du varslet pr. SMS. Ved overskridelse opkræves du kr. 0,07,-/MB – dog maksimalt kr. 450,-.

Ved overskridelse af inkluderet dataforbrug i Danmark, vil du ikke opkræves yderligere, men hastigheden vil derimod blive sænket.

Ovenstående er gældende for følgende lande:
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

Priser og gebyrer
Oprettelse: 99,-
Levering uden USB modem: 0,-
Levering af USB modem: 99,-
Køb af Huawei E3531 3G USB modem (max 15/5 Mbit): 249,-
Køb af Huawei E3372 4G USB modem (max 80/20 Mbit): 599,- (vejl. pris 795,-)

Mobil

Landsdækkende mobilnetværk og 4G på alle abonnementer

DanskNet benytter TDC’s landsdækkende mobilnetværk, vi kan derfor tilbyde dig rigtig god dækning på din mobiltelefon, men stadig til en billig pris.

TDC er den udbyder, der har været længst i Danmark, og har gennem årene opbygget et solidt renommé, der er din sikkerhed for altid at have godt signal. Desuden har TDC opgraderet hele det mobile netværk, således at størstedelen af Danmark har mulighed for at modtage 4G/LTE.

Se dækningskort over mobildækning her: Dækningskort

Dækningen kan afvige fra kortet pga. lokale forhold som bakker, huse, skovområder m.v.

Kundeservice

Enestående kundeservice

Vores kunder er blandt de mest tilfredse i landet, og det er vi stolte af. Vi rangerer blandt de bedste i kategorien "Internetudbydere" på trustpilot.dk. Den gennemsnitlige ventetid på telefonen er bare 1 minut, så hos os er det nemt og hurtigt at komme igennem til vores kompetente medarbejdere.

Send os en mail på "kundeservice@dansknet.dk", eller ring på 46 90 88 88 i åbningstiderne mandag til fredag kl. 8-20, onsdag 13:00-13:30 er telefonerne lukkede pga. intern undervisning.

Vi sætter en ære i at være til at tale med - Derfor vil du altid være i gode hænder.

Det med småt: Alle priser er inkl. moms. Der er 6 måneders binding og 30 dages opsigelsesfrist på alle abonnementer. Mindstepris udregning 6 x månedsabonnement + oprettelse (99,-) + levering (0,-). Det er ikke muligt at benytte den fulde EU-data, hvis dette vil medføre en overskridelse af den samlede data inkluderet i abonnementet. Leveres hvor det er teknisk muligt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.