Partnere

Partnere


Telekæden A/S
og DanskNet har indgået et salgssamarbejde, så du kan få etableret internetforbindelse samme sted som du køber din pc og telefon. Der er Telekæden-butikker over hele landet, og kæden har hovedkontor i Randers.

Læs mere om Telekæden her
F-Secure og DanskNet har etableret samarbejde om sikkerhedspakker til både PC og Mac. Det handler om Antivirus og Internet Security, som vi tilbyder til en meget attraktiv pris for vore bredbåndskunder. Vi har valgt løsningen fra F-secure, fordi den er meget sikker (flere gange testvinder i anerkendt fora), nem at installere, og beskytter dig derefter uden at genere med masser af popups og ressourcetræk fra din computer. Det tror vi på, giver tilfredse kunder.

Læs mere om F-secure her


CBC og DanskNet har indgået et salgssamarbejde, så du kan få etableret internetforbindelse samme sted som du køber din PC og support. CBC er Danmarks største og ældste IT-kæde med over 60 forretninger landet over. Kæden er etableret i 1993, og har hovedkontor i Fredericia. Kæden består af to typer forretninger: butikker med salg til privatkunder, og erhvervsforretninger, der udelukkende henvender sig til erhvervsvirksomheder. Begge butikstyper har mulighed for at forhandle internet fra DanskNet.

Læs mere om CBC her


Cisco Systems , inc. leverer DanskNets kerneroutere, som er den enhed, der flytter internettrafikken rundt i netværket. Cisco er verdens største leverandør af routere til Internet Service Providere.

Læs mere om Cisco her


ZyXEL Communications A/S leverer hovedparten af DanskNets central- og kundeudstyr. ZyXEL er verdens 3. største producent af xDSL kundeudstyr (CPE) og er den største producent af routere i Europa.

Læs mere om ZyXEL herGlobalConnect A/S
er hovedleverandør af fiberoptiske transmission til DanskNet. GlobalConnect er i dag Danmarks største uafhængige leverandør af transmission. Deres netværk består af mere end 12.000 km fibertracee.

Læs mere om GlobalConnect herInfostars
benytter DanskNet som fast leverandør. Inforstars tilbyder GPS-tracking med flådestyring til den seriøse service- eller konsulentvirksomhed. Infostars giver et solidt overblik over, hvor virksomhedens biler befinder sig på ethvert tidspunkt - på den måde er det nemt at gennemskue, hvilken bil og medarbejder, der er tættest på kunden - hvilket kan give en effektivisering på op til 20% af virksomheden servicekapacitet.

Læs mere om Infostars herHolbæk Erhvervsforening
tæller DanskNet blandt deres medlemmer, og således støtter DanskNet aktivt op om det lokale forretningsliv i hele regionen.

Læs mere om Holbæk Erhvervsforum her