Fiberbredbånd - Køb billig fibernet til gode priser her!
Fibernet til boligforeningerHurtigst og mest stabilt
Fiber

Fibernet

Hurtigt, billigt og stabilt

Med en fiberforbindelse fra DanskNet, får du en god og billig internetforbindelse, som gør det nemt at bruge alle internettets fordele.

  • Bredbånd direkte ud af væggen
  • Nem installation: Sæt kabel i væggen og du er på nettet
  • ”Dag til dag”-levering i alle fiberejendomme
Kundeservice

Fiber til din ejendom?

Med fiber fra DanskNet bliver I godt rustet til fremtidens behov. Vi tilbyder bredbåndshastigheder fra 25 Mbit til 100 Mbit.

Hvis ikke jeres ejendom på nuværende tidspunkt har Fiber fra DanskNet, kan I allerede nu tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud. Det er billigere, end man skulle tro og vi hjælper jer hele vejen.

Klik her og læs mere om fiber til boligforeningen: Fiber fra DanskNet

Kundeservice

Enestående kundeservice

Vores kunder er blandt de mest tilfredse i landet, og det er vi stolte af. Vi rangerer blandt de bedste i kategorien "Internetudbydere" på trustpilot.dk. Den gennemsnitlige ventetid på telefonen er bare 1 minut, så hos os er det nemt og hurtigt at komme igennem til vores kompetente medarbejdere.

Send os en mail på "kundeservice@dansknet.dk", eller ring på 46 90 88 88 i åbningstiderne mandag til fredag kl. 8-20, onsdag 13:00-13:30 er telefonerne lukkede pga. intern undervisning.

Vi sætter en ære i at være til at tale med - Derfor vil du altid være i gode hænder.

Det med småt: Ovenstående priser gælder kun fiberforbindelser til boligforeninger under Frederiksberg Boligfond og Privatbo, dog ikke boligforeninger, med en særaftale hos DanskNet.
Alle priser er inkl. moms. Der er ingen binding, men 30 dages opsigelsesfrist. Mindstepris udregning 1 x månedsabonnement + oprettelse. Hvis ejendommen hører under Frederiksberg Boligfond forudsætter fiberabonnementet tilmelding til intern kabling hos Privatbo - ring: 33 11 20 80. Oprettelse forudsætter fiber I ejendommmen eller at husstanden er i et DanskNet Fibernet-område. Der tages forbehold for eventuelle fejl i den lokale kabling i ejendommen og eventuelle trykfejl.